Menu Sluiten

Facebook berichten

Na een keurige start van ons dames 1 in de promotieklasse, mochten wij zaterdag aantreden tegen dames 2 van stadsgenoot Volley Zuid. Altijd leuk een derby!
Met de basis Tessa Essers, Eva Poppelaars, Esther van Wifferen, Myra Ebbelaar, Samantha Leenders, Joëlle Teeuwisse en Sara gingen wij de strijd aan. Nou ja, de strijd…. Onze dames waren om 15:30u nog totaal niet wakker en misten alle scherpte. Naar het einde van de set , bracht coach Elvira nog een batterij aan wissels er in (Dewi Kohler als dia, aanwinst Ilaysah als setter en Lotte als passer-loper). Maar ook zij deelden in de malaise. Met een 12-25 verlies tot gevolg.

Tijd voor bemoedigende woorden van de coaches. Duidelijk alerter betrad in set 2 dezelfde basis het veld. De lange openingsrally werd keurig in de brievenbus geslagen door Sara. Na een aantal nette punten van vooral Myra namen de dames een kleine afstand van de concurrent. Toch kroop Volley Zuid steeds weer terug, waardoor het tot op het laatst spannend bleef. Met een mooi killblock eindigde Sara de set zoals ze was begonnen, door te scoren! Setstand 25-23.

In set 3 mocht Nikki als midden aantreden voor Esther. Het begin van deze set was slordig en de ploegen hielden elkaar in evenwicht. Maar na deze opening kregen wij langzaamaan meer controle en leek de tegenstander vermoeider. Dat laatste droeg er voor een belangrijk deel aan bij dat wij deze set met dikke 25-14 hebben gewonnen. Halverwege de set viel Ilayah verdienstelijk in voor Eva. Een brede selectie heeft zo zijn voordelen.

De 4e set startte Lotte voor Sara. Lotte maakte dankbaar gebruik van deze kans door maar liefst zes punten te scoren. Samantha beëindigde de wedstrijd met een leep balletje in het centrum (25-22), waarna iedereen met een redelijk tevreden gevoel de kantine op kon zoeken.

Conclusie: een matige wedstrijd van onze kant, zonder uitblinkers, maar wel weer 4 punten, en….ongeslagen!

Kon je niet aanwezig zijn in de hal? Dan zijn de beelden van onze trots beschikbaar op youtube. Even zoeken op Fusion dames 1 en je ziet de laatste 2 wedstrijden in zijn geheel. Laat deze service jullie vooral inspireren om de dames live in de hal aan te moedigen. Elke support is welkom!
... See MoreSee Less

View on Facebook

"Deze week is de week van de scheidsrechter. Dit willen we dit jaar ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom willen we graag dat elk team een foto maakt met zijn scheidsrechter en opstuurt naar ons zodat we deze helden in het zonnetje kunnen zetten. Hieronder al de eerste beelden van deze toppers! ✨🏆 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Zaterdag 5 oktober is sporthal Alexander druk bezocht door CMV-teams van niveau 2, 3 en 4.
Een door Fusion georganiseerd extra toernooi door het uitvallen van een andere locatie. Niels en Sanne hebben hard gewerkt om van dit toernooi een geslaagde ochtend te maken.
Met een volle kantine, oorkondes voor alle deelnemers en kinderchampagne voor de winnaars ging iedereen tevreden naar huis. 🏅
De deelnemers hebben weer uren besteed aan mooi, goed en enthousiast volleybalspel en zijn dichterbij de 10.000 uur die je volgens wetenschappers nodig hebt om ergens expert in te worden. 🏐🙌🏻
Ons eigen geplande CMV- toernooi is zaterdag 14 december 2019, schrijf die alvast in de agenda. Speciale dank aan alle vrijwilligers die het een succes hebben laten worden! 🏆
... See MoreSee Less

View on Facebook