Menu Sluiten

lidmaatschap

Redenen om bij Fusion Rotterdam te komen spelen :

  • Fusion Rotterdam is de leukste volleybalvereniging van Rotterdam; bij ons kun je als speler volop doorgroeien en krijg je volop begeleiding.
  • Fusion Rotterdam speelt dames-, heren-, jeugd- en recreantencompetitie en heeft teams in alle klassen en leeftijdscategorie√ęn. Ons eerste herenteam speelt in de 2e divisie en het eerste damesteam speelt in de 1e klasse.
  • Fusion is ook buiten het speelveld actief; gedurende het jaar worden vele activiteiten georganiseerd voor junioren en senioren.

Fusion Rotterdam kent verschillende soorten lidmaatschappen: competitiespelend lid dames/heren, trainingslid, recreant en jeugdlid. Informatie over trainingsavonden en tijden vind je bij de informatie voor leden.

Inschrijven kan door het volgende inschrijfformulier in te vullen en te versturen:

Inschrijfformulier Fusion Rotterdam

uitschrijven

We hopen het natuurlijk niet, maar mocht je om wat voor reden dan ook besluiten om te stoppen met volleybal bij Fusion Rotterdam, laat het dan tijdig weten. Je opzegging kun je per e-mail doorgeven aan het secretariaat via de contactpagina (selecteer de secretaris als geadresseerde). Voor de Technische Commissie (via de contactpagina met de Technische commissie als geadresseerde) is het prettig om voor 15 mei door te geven dat je stopt met volleyballen, dit is namelijk de datum van de teamopgave bij de bond.

De uiterlijke deadline voor je uitschrijving is 1 juni. Uitschrijven na deze datum betekent dat de kosten voor het lidmaatschap van de bond voor het volgende seizoen in ieder geval aan je doorberekend zullen worden. Bovendien is het voor de Technische Commissie en jouw teamgenoten erg vervelend als je op een later tijdstip opzegt, omdat het team dan niet meer compleet is. Je uitschrijving wordt overigens pas verwerkt als aan alle contributieverplichtingen voldaan is (consequentie is dat je dan niet bij een andere volleybalvereniging kunt starten met competitiespelen).