Menu Sluiten

Vul je de evaluatie in?🙏🏻

Vul je de evalutie in?

Graag evalueren we het -bijna afgelopen- seizoen. EN kijken we vooruit naar volgend seizoen! Daarom willen we graag weten hoe jullie dit jaar bij Fusion hebben ervaren. 

We willen de senioren (heren, dames, mix) dan ook vragen deze evalutie in te vullen! Het duurt ongeveer 5 minuten!De antwoorden zullen alleen binnen de TC worden gedeeld. We kunnen niet altijd alle wensen van individuele spelers meenemen. Wel proberen we om er zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Het zal ons helpen met

  • het maken van een teamindeling, trainingsschema en wedstrijdschema
  • en met het vinden van trainers!

jeugd

Trouwens, voor de jeugd nemen we direct contact op met trainers en bij twijfel ook met individuele spelers.

resultaten

De eerste resultaten zijn binnen. Van sommige mensen hebben we heel persoonlijke terugkoppeling gekregen, die we niet zullen delen. Over het algemeen gaat het over trainingstijden (soms zeggen we wel eens: “iedereen wil op dinsdagavond om 20u trainen”). Met de grote groep teams die we nu hebben, zal dat natuurlijk niet helemaal lukken. We hebben daar wel volgorde in om in jeugd vroeg op de avond te hebben. Ik ken herenteams die al jaren en jaren van 21u of zelfs na 21:15u trainen.

Verder zijn er ook wel opmerkingen om wedstrijden vroeg op de dag te hebben. Een van de conclusies was in ieder geval dat er nu te vaak te weinig teams in de hal waren om een lekker clubgevoel te krijgen. Gezien de groei van het aantal teams zal dat in de hal wellicht wat meer reuring gaan geven.

En als laatste waren er een aantal opmerkingen over de Nevobo. Daar kunnen we niets aan veranderen, anders dan de meldingen doorgeven aan de bond.

Groeten,

TC Senioren en TC Recreanten