Menu Sluiten

Kamp 2022 ‘Legen-wait for it-dary’‼️

kamp 2022

Kamp 2022: voor sommigen was het maanden wachten, voor anderen zelfs jaren: er was weer een Fusion jeugdkamp

Vrijdagavond was het officiële begin van alle plezier. Na bijna 1 uur rijden zijn we aangekomen in Westmalle, De kamers werden even snel ontdekt, een eigen bed uitgezocht en tassen uitgepakt. Het is  tijd voor een kennismakingsspel! Zo ontstonden er 6 teams: Nederland, Japan, Griekenland, Italie, Brazilie en Spanje. Let the games begin! Een ‘levend stratego’ startte: een zogenoemd vriendelijk potje oorlog tussen de teams. Eenmaal donker was het tijd voor een potje lasergamen.

Zaterdag was de dag van 33 graden en volop zon. Na een heerlijk verzorgd ontbijt was het tijd voor een warming-up. Eenmaal warm geworden, waren we toe aan sportdag. Tijdens het sporten gingen de verhalen rond over een spetterende afsluiting. Ze hadden een echte stormbaan geregeld EN IJSJES!! Het is tijd om af te koelen!

Vervolgens waren er creatieve voorbereidingen voor de bonte avond. Oh, etenstijd! En het was niet zomaar een diner: Anita had een heerlijk recept in gedachten. Met volle buikjes was het tijd voor de Bonte avond en wat was het een show! De temperatuur daalt eindelijk, dus gingen we voor een volleybaltournooi. Iedereen heeft gestreden en Brazilie wist het meest te winnen.

Als afsluiting van de dag gingen ze de buurt verkennen met een echte dropping. Begeleider Bart had een verrassing halverwege het pad. Dit was schrikken maar wel leuk.

Zondag was helaas wat minder goed weer. Dan kunnen we altijd nog gaan  voor een BINGO! Aan al het leuke komt een einde en zo helaas ook aan kamp. Nog even moesten we de kamers opruimen en de tassen pakken en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.

Een kamp kan nooit georganiseerd worden zonder vrijwilligers. Veel dank aan de kookploeg: Trudy, Mark en Anita. En uiteraard niet te vergeten de mensen zonder wie dit allemaal niet mogelijk was geweest: Samantha, Robin, Remco, Bart, Ike, Patrick, Tim en Romy‼️

Met als speciale dank aan onze stille kracht Reinier: hij die achter de schermen alles wist te regelen. Thank you…🤩