Menu Sluiten

Trots op MA2 👏🏻

Trots op MA2
Out with a bang! Geen kampioenschap voor MA2 dit seizoen, maar wat zijn we ook trots op deze meiden!
 
De ‘ouwetjes’ 😊 Puck, Ayla en Kim vormden dit seizoen de basis van MA2; het team werd aangevuld met de ‘nieuwe’ meiden Anisa, Lot, Jeske, Amber, Sheila en Chiara. Waar de eerste wedstrijd nog kansloos verloren ging met 4-0, begonnen de meiden in de tweede wedstrijd al voorzichtig een setje in te pikken. We zagen de meiden groeien, zowel als team als individueel. Er werden geen stappen, maar grote sprongen gemaakt. In bijna iedere wedstrijd werden wel sets gewonnen, en af en toe wisten zij zelfs een wedstrijd te winnen.
Gedurende het seizoen zagen we steeds betere wedstrijden. Het resultaat was er niet altijd naar, maar we hebben mooie rally’s gezien. Er stond iedere wedstrijd weer een team dat bereid was hard voor elkaar te werken en daarbij ook nog lol wist te maken.
 
De laatste wedstrijd van dit seizoen werd gespeeld in Spijkenisse, tegen het MA2-team van Spivo. Waar de thuiswedstrijd nog met 1-3 verloren werd, zagen we de meiden gisteren overtuigend winnen met 4-0!
 
Wat was het fijn om te zien dat het harde werken en het mooie volleybal dit keer ook resultaat met zich meebracht. We kunnen niet wachten om te zien waar het volgende seizoen hen brengt!