Menu Sluiten

Mede dankzij deze enthousiaste sponsors en vrienden kunnen wij onze vereniging blijven ontwikkelen.

Sinds 2015 is Fides Infra trouw sponsor van ons Dames 1 team. Fides Infra is actief in de openbare ruimte en verzorgt onder andere project-leiding, omgevingsmanagement en het schrijven van plannen.
WILS Financial Services is een zeer gemotiveerd administratie- en adviesbureau, dat ondernemers en particulieren ondersteunt met een breed aanbod van administratieve en fiscale diensten.
Raad Rotterdam is voor commerciële bedrijven, ZZP’ers, stichtingen en Verengingen van eigenaren de solide en ontzorgende partner op het gebied van administratieve dienstverlening en fiscale vraagstukken.
PCP United is een jong bedrijf dat staat voor eerlijke, betrouwbare en resultaatgerichte dienstverlening. De diensten van PCP United zijn project-management, consultancy en programmamanagement.
ESP Consultancy ondersteunt niet alleen ons dames 1 als sponsor, maar ook bedrijven in de vorm van consultancy op het gebied van beleid, belastingvraagstukken en (crisis-)management en in de vorm van detachering of werving van hoogwaardig personeel.
Heel actueel: Solar Technic is een zonnepaneelspecialist in Den Haag. En past daarmee als sponsor prima in onze visie op een duurzame wereld.

digitale vriendenbord

Vriendennet

Wil je ook vriend of sponsor worden? Stuur dan een verzoek naar de sponsorcommissie  en wij zorgen voor de rest. Je komt op het vriendenbord: fysiek en digitaal. Vriend worden kan per persoon, familie, team of wat je maar kunt verzinnen. Het kan in het zilver (50 euro) en in het goud (100 euro). Voor sponsoren zijn meerdere aanvullende opties mogelijk. Daar informeren wij je graag over.