Menu Sluiten

Op deze pagina willen we je op de hoogte houden van het nieuws dat bij Fusion Rotterdam speelt. Maar onze Facebook pagina (zie link hieronder of Facebook-icoon onderaan iedere pagina) en ons Insta-account (zie Instagram-icoon onderaan iedere pagina) geven je een veel recenter beeld. Door op die links te klikken, kom je daar uit.

Mocht je ons weekbericht willen ontvangen, kun je je daarop via onderstaand inschrijfformulier aanmelden.

Facebook berichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Thursday, 12-Dec-19 11:06:30 PST. The current time is Thursday, 28-May-20 16:46:39 PDT.
Type: OAuthException

Kampioenswedstijd mix C1
Zaterdag 14 december 13.30 uur staat een heel spannende wedstrijd op het programma. Zowel Fusion mix C1 als Vollido hebben in de voorgaande 8 wedstrijden pas 1 setje verloren. Zaterdag staan deze 2 ploegen tegenover elkaar in onze eigen sporthal en zal aan het einde van deze wedstijd duidelijk zijn wie er kampioen is in de jongens C hoofdklasse.

Wat een leuk detail is, is dat deze 2 teams vorig seizoen ook om het kampioenschap hebben gestreden. Toen werd de wedstrijd in een bomvolle sporthal in Hendrik Ido Ambacht gespeeld. Waarbij Fusion uiteindelijk met 3-1 wist te winnen en zo kampioen werd.

Nu spelen we onze kampioenswedstrijd thuis in onze eigen hal. Zoë, Stijn, Mia, Mica, Luuk, Jurre en Ayhan kunnen jullie support goed gebruiken!

Komen jullie onze kanjers aanmoedigen zaterdag 14 december 13.30 uur?
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vandaag is het nationale vrijwilligersdag daarom even extra aandacht voor de toppers die de vereniging draaiend houden💙 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Weer een nieuwe servicebeurt!
1. Wie ben je?
Ik ben Youri Ebbelaar, 16 jaar en ik kom uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

2. Op welke positie sta je?
Passer/loper

3. Waar heb je hiervoor gespeeld?
Ik ben ooit begonnen bij VCN toen ik 5 jaar was. Na één seizoen ben ik toen overgestapt Fusion.

4. Wat maakt het dat je gekozen hebt om te spelen voor Fusion?
Mijn vader speelde in heren 1 van Fusion. Mijn zus Myra ging ook bij Fusion spelen dus was het leuker om allemaal bij dezelfde vereniging te spelen.

5. Wat doe je naast het volleybal?
Ik zit in mijn examenjaar op de Roncalli Mavo. Als ik tijd heb vind ik het leuk om te vissen. Op de camping ga ik graag voetballen of naar het Henschotermeer met mijn vrienden.

6. Wie is je grote voorbeeld?
Papa!
... See MoreSee Less

View on Facebook
Schrijf je hier in voor ons weekbericht!