Menu Sluiten

Terugblik ALV en afgelopen jaar

ALV terugblik

Hoogste tijd voor een terugblik op onze ALV! En in een Algemene Ledenvergadering blik je natuurlijk ook terug op het afgelopen jaar. We kunnen wel zeggen dat we heel blij zijn met heel veel dingen! Puntsgewijs presenteren we hieronder graag de belangrijkste punten.

🏐 DE SUPER FEESTELIJKE JUBILEUMDAG
🏐 veel jeugd 👧🏻🧒🏽👦🏼 aanwezig bij de ALV
🏐 veel geslaagde acties van afgelopen seizoen, onder andere Plusactie bij PLUS Verhoeven en Grote Clubactie
🏐 gegroeid ledenaantal
🏐 vanuit Rotterdam Sportsupport onze clubkadercoach: Anne Nurra
🏐 Nevobo trainingen: V4 scheidsrechter en Verenigingsexpert
🏐 nieuwe jeugdraad
🏐 trainerscursus
🏐 volleybalschool
🏐 opzetten van Club-taken
🏐 spelregelbewijs voor de jeugd
🏐 toernooien
🏐 update van website en socials
🏐 sleutelplan Alexanderhal
🏐 onder leiding van William Klaver: supersamenwerking met Hou Stand, Volley Zuid, RVC Libanon ’50 en Beach Club Rotterdam.

Natuurlijk ook verbeterpunten of nieuw op te pakken activiteiten. Vooral ruimte is een knelpunt. Hier moeten creatieve oplossingen voor bedacht en blijft een aandachtspunt.

Fijn om te vermelden is dat de financiële situatie gezond is. Op de begroting komt een post: het ‘ELVIRA GROENHUIJZEN TRAINERSFONDS‘. Uiteraard ter ere van onze altijd bevlogen -verdrietig genoeg vorig jaar overleden- hoofdtrainster. Uit dit fonds worden de VT-2 en VT-3 opleidingen bekostigd.

Dank aan alle betrokken vrijwilligers, jeugd, ouders, sponsors, bestuur, trainers, etc voor weer een prachtig jaar. We zijn bezig met weer een knaljaar💥.