Menu Sluiten

Toernooi stichting BOOR

Toernooi stichting BOOR

Het jaarlijks volleybaltoernooi van stichting BOOR (Rotterdams onderwijs) was er weer! Wat een waanzinnige drukte👍🏻‼️

Voor de mensen die BOOR niet kennen: stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal behelst dit zo’n 75 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 leerlingen wordt lesgegeven.

Iets van 23 teams meldden zich bij de vier velden om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan. Er werd vooral veel plezier beleefd en een beetje fanatisme. Wat is het mooi om onze zaal zo vol te zien met spelers!

Het sportieve gedeelte duurde tot iets van 22:00u, waarna de toch al drukke kantine (zie foto) echt begon uit te puilen.

Toernooi stichting BOOR

Elke team had vanuit de organisatie recht op een bittergarnituur…maar daar raakte bakker Max niet van in paniek. Het was aanpoten met de meer dan 150 bezoekers aan de bar… maar iedereen bleef kalm en geduldig. Nadat wij de kantine en hal weer spik en span hadden gemaakt, konden wij rond middernacht moe maar voldaan naar huis.

Heel veel dank aan de trouwe groep leden die de velden heeft opgebouwd en afgebroken. En ook aan de beste barploeg van het seizoen, voortkomend uit de mix recreanten! Bijzonder tof hoe iedereen zonder morren zich volledig inzette. Extra dank aan de leden die ongepland toch langs kwamen om bij te springen… zonder jullie was het lastig geworden! 

Dit kan alleen bij een superclub. Dank Fusion-leden; het was een superavond‼️🏐

In de wetenschap dat er komende donderdag, 16 juni, weer een toernooi plaatsvindt: meld je bij club-taken aan om bijvoorbeeld te helpen met het opruimen van de velden. Je hulp is hartstikke welkom EN nodig!

Wat het oplevert?

  • Voor jouzelf voldoening om een uitdagende klus te klaren….
  • voor de club een hoop zeer nuttige centen!

Graag tot donderdag bij het jeugdzorg toernooi!