Menu Sluiten

Vrijwilligers bedankt met brunch

Vrijwilligers bedankt met brunch

Zonder vrijwilligers gebeurt er helemaal niets! Zeer terecht dat zij afgelopen zaterdag in het zonnetje zijn gezet. De vrijwilligers zijn bedankt met een brunch. 

Een vereniging, dus ook de onze, draait op vrijwilligers. Als het gaat om punten tellen, fluiten, boodschappen doen voor de kantine, club-taken beheren of bijvoorbeeld zorgen dat het weekbericht op jullie digitale deurmat valt….overal zijn vrijwilligers voor nodig.

Penningmeester Mike, geholpen door o.a. Peter en quarantaine-Fred, heeft onze vrijwilligers in de kantine uitgenodigd voor een lekkere brunch. Met een mooie opkomst van meer dan 30 getrouwen en een goede sfeer is het seizoen hiermee grotendeels afgesloten.

Het was gezellig en de buiken raakten vol. Een nieuw begin van een jaarlijks terugkerend fenomeen??

Iedereen heel erg bedankt voor jullie inzet dit seizoen, en Mike: “Bedankt voor deze geslaagde bijeenkomst!”.

Peter maakte van de gelegenheid gebruik om een presentatie te geven over de jubileumviering later dit jaar. Ook hier hebben wij weer veel (heel veel!) vrijwilligers voor nodig.

Wil je daar iets meer over weten??? Kom dan dinsdag 5 juli om 19:30 uur naar de kantine. Wij gaan daar concrete stappen zetten en afspraken maken mbt deze viering.

Wees welkom!!!