Menu Sluiten

lid worden

Fusion Rotterdam kent verschillende soorten lidmaatschappen: competitiespelend lid dames/heren, trainingslid, recreant en jeugdlid. Dit zijn links naar informatie over:

Om in te schrijven kun je het volgende inschrijfformulier invullen en versturen:


lidmaatschap

Redenen om bij Fusion Rotterdam te komen spelen :

  • Fusion Rotterdam is de leukste volleybalvereniging van Rotterdam; kijk maar eens naar ons nieuws en social media

instagram

  • Bij ons kun je als speler volop doorgroeien en krijg je volop begeleiding.
  • Fusion Rotterdam speelt dames-, heren-, jeugd- en recreantencompetitie en heeft teams in alle klassen en leeftijdscategorieën. Ons eerste damesteam en ons eerste herenteam spelen beide in de 3e divisie in seizoen 2021/2022.
  • Fusion is ook buiten het speelveld actief; gedurende het jaar worden vele activiteiten georganiseerd voor junioren en senioren.

Ons motto is dan ook: bruisend en gezond!

uitschrijven

We vinden het jammer wanneer leden uitschrijven en hopen het natuurlijk niet. Maar mocht je om wat voor reden dan ook besluiten om te stoppen met volleybal bij Fusion Rotterdam, laat het dan tijdig weten.

Secretariaat
De uiterlijke deadline voor je uitschrijving bij het secretariaat is 1 juni. Je opzegging kun je doorgeven aan het secretariaat via de contactpagina (selecteer de secretaris als geadresseerde).

Technische Commissie
Voor de Technische Commissie is het zeer gewenst om voor 15 mei door te geven dat je stopt met volleyballen. Dit is namelijk de datum van de teamopgave voor het volgend seizoen bij de Nevobo. Ook de technische Commissie kun je bereiken via de contactpagina met de Technische commissie als geadresseerde.

Te laat uitschrijven
Uitschrijven ná 1 juni betekent dat de kosten voor het lidmaatschap bij de bond voor het volgende seizoen in ieder geval aan je doorberekend zullen worden. Bovendien is het voor de Technische Commissie en jouw teamgenoten erg vervelend als je op een later tijdstip opzegt, omdat het team dan niet meer compleet is.

Contributieverplichtingen
Je uitschrijving wordt overigens pas verwerkt als aan alle contributieverplichtingen voldaan is. De consequentie daarvan is dat je niet bij een andere volleybalvereniging kunt starten met competitiespelen.