Menu Sluiten

Speeddaten op zaterdag 13/02

Aanstaande zaterdag is vanuit de supersamenwerking met de vijf verenigingen de volgende activiteit lekker met volleybal bezig te zijn. Bedacht door onze voorzitters, geregeld samen met VCN. Het zijn drie sessies: één voor meidenjeugdteams, één voor jongensjeugd, één voor trainers en andere geïnteresseerden

Trainers

Specifiek voor trainers, maar ook voor andere geinteresseerden: Altijd al willen vragen wat een trainer doet om zijn team voor te bereiden op een eredivisie wedstrijd?

Samen met andere Rotterdamse verenigingen en VCN geven we je die kans: zaterdag 13/2 tussen 15.30 uur en 16 uur kun je voor de wedstrijd van Laudame Financials VCN Dames 1 – Talent Team Papendal (daarna live te volgen) deze en andere vragen stellen aan trainer Ivo Munter.

Als de wedstrijd ComputerPlan VCN Heren 1 – Talent Team Papendal op tijd klaar is, sluit trainer Ferry van Hal ook nog aan.

Meld je aan via bit.ly/VCNTrainers of via meervolleybalinrotterdam@gmail.com en je krijgt een link om thuis mee te praten!

Eredivisie

Altijd al willen weten wat je moet doen om in de eredivisie te komen? Dit is je kans om het te vragen!

Samen met andere Rotterdamse verenigingen en VCN organiseren we zaterdag 13/2 van 15.30 uur tot 15.45 uur een live-sessie met twee talentvolle speelsters van Laudame Financials VCN: Elles Dambrink en Noa Sonneville. Zij zullen al je vragen beantwoorden! Doe mee via https://www.instagram.com/laudame_financials_vcn_dames1/!

Vanaf 17 uur is hun wedstrijd tegen Talent Team Papendal live te volgen via volleybal.nl/eredivisie!

VCN

Altijd al willen weten hoe het is om bij ComputerPlan VCN Heren 1, Jong Oranje of Beach Team Nederland te volleyballen? Dit is je kans om het te vragen!

Samen met andere Rotterdamse verenigingen en VCN organiseren we zaterdag 13/2 van 15.45 uur tot 16 uur een live-sessie met twee talentvolle spelers van ComputerPlan VCN: Ferdy van Dijk en Matthew Immers. Zij kunnen je vragen beantwoorden! Doe mee via https://www.instagram.com/computerplan.vcnh1/!

Daarvoor is vanaf 13.30 uur hun wedstrijd tegen Talent Team Papendal live te volgen via volleybal.nl/eredivisie!