Menu Sluiten

Oproep voor jeugd ABC

Oproep voor jeugd ABC: geef je op: 
🏐 voor jeugdraad, en/of 
🏐 als contactpersoon tussen jeugdteam en jeugdraad. 

Zoals aangekondigd op de ALV: wij zoeken jeugdleden die in de jeugdraad willen. Meld je aan via het formulier onderaan. Door je aan te melden is het makkelijker om te inventariseren wie er in de jeugdraad zouden willen komen. Het is echter niet zo dat als je je aanmeldt via het formulier dat je zeker bent van een plek in de jeugdraad. Er zullen uiteindelijk 8 mensen gekozen worden uit de aanmeldingen. Als lid van de jeugdraad ben je actief binnen de vereniging en vind je het niet erg om een paar taken op je te nemen, zoals het organiseren van feesten, praten over hoe we de vereniging kunnen verbeteren en het ondersteunen van de andere commissies.

Ook zijn we op zoek naar Jeugdcontactpersonen die vanuit de verschillende jeugdteams de contactpersoon willen zijn naar de jeugdraad toe. Als jeugdcontactpersoon ben je verantwoordelijk voor het doorcommuniceren van specifieke berichten vanuit de jeugdraad naar jouw team toe, maar ook andersom! Als iemand uit je team een idee heeft voor de jeugdraad kan hij/zij dit communiceren via de contactpersoon in het desbetreffende team.

In het formulier kun je aangeven of je alleen contactpersoon wilt zijn of ook in de jeugdraad zelf wilt komen. Als je je opgeeft om in de jeugdraad te komen kan het zijn dat als je niet gekozen word voor in de jeugdraad dat je dan als contactpersoon word aangewezen binnen een team. Geef daarom ook echt aan of je in de jeugdraad wilt of alleen contactpersoon wilt zijn.

https://forms.gle/HkJDMGMzybSbJMe78

Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd een mailtje sturen naar jeugdraad@fusionrotterdam.nl.

Sven Jensen

Voorzitter jeugdraad Fusion Rotterdam